Alla inlägg den 19 april 2009

Av mamman - 19 april 2009 11:35

I dag har jag gjort saker jag inte borde gjort och jag har sagt saker jag inte borde ha sagt. Jag är arg, ledsen, sårad…..överkörd.


Jag har svårt för att reda ut hur jag vill ha det i framtiden, jag har svårt för att reda ut hur det egentligen är och jag har svårt för att reda ut hur många vi är som vill åt samma håll. Jag vill inte längre vara den som driver ”företaget” framåt, som sätter upp framtidsmålen och jag vill inte längre vara den som säger hur vi skall ta oss dit. Jag förväntar mig gemensamt engagemang men jag vet inte hur många gånger till jag orkar påpeka det. I dag känner jag för att sätta ”företaget” i konkurs, men är det rätt beslut?


Att blogga om ”det” och mitt liv, känns just nu rätt meningslöst. Jag menar, vad får jag ut av det? Vad får ni ut av det? O egentligen vem är intresserad? Vilken relation har jag till er som läser?  Jag vet inte om jag känner det som att jag ventilerar mig längre. Bloggen känns inte som en ventil till mig. Det jag vill ventilera mig från kan jag inte ta här på bloggen.


Jag hade något nytt på gång men det känns inte riktigt som att det är en ventil det i heller.


Det jag vet är att jag ändå på något sätt känner att jag har en relation till några av er, ni intresserar mig, fast jag blir osäker på hur jag skall förhålla mig till det.


I dag suger livet och……framtiden är osäker. Jag mår dåligt.

Ovido - Quiz & Flashcards