Direktlänk till inlägg 30 oktober 2008

Nu är det kört...

Av mamman - 30 oktober 2008 20:28

Historien med Liten slutar här. Här, så är sanningen. Det är svårt att greppa om. Jag kan inte förstå varför. Varför skall dom….

 

Runt omkring mig i blogg världen, som berör adoption på ett eller annat sätt, ser jag bloggar som ändra från öppen bloggning till lösenordsskyddad blogg. Efter i går, funderar jag starkt på detta igen eller att helt enkelt sluta blogga. Men jag har många funderingar kring vad en lösenordskyddad blogg egentligen hjälper mig med.

 

Vill du som läsare, följa mig till en lösenordskyddad blogg? Varför vill du det? Vem är du och varför skall jag låta dig få följa mig i min vardag? Vad har du för tankar kring lösenordskyddad kontra öppen blogg? Framför allt hur vet jag att du är den du utger dig för?

 

De kommentarer jag får, kommer jag inte att publicera på min blogg, de är endast till mig. Jag förbinder mig inte heller till något. Inte förrän jag bestämt mig kommer jag att be dig om en ny presentation, du kan referera till den första presentationen som jag har sparat, och först då börjar jag blogga igen.

 

Just nu säger jag tack till alla er som varit här, läst och stöttat.

 
 
Ingen bild

en besökare

30 oktober 2008 21:17

ÅH NEJ!! Så hjärtlöst bottenlöst hemskt! Ska dom ta er älskade Liten ifrån er? Det måste ju slita hjärtat ur kroppen både på er och på den lille bäbisen!! Varför åh varför? Er Liten borde få stanna hos er, det är vad jag tycker!!! Vad kan vara skäl nog att ta Liten ifrån er???

Jag har väl ingen anledning alls att få följa er, men jag tackar för den tid du bloggat och jag tänker på er och hoppas av hela mitt hjärta att den här mörka tragedin ändå ska sluta ljust på något sätt!!! Många stora kramar från mig till er!!

 
pipeline

pipeline

30 oktober 2008 23:43

Det kan inte vara sant?! Jag är så otroligt ledsen för din och er skull. Jag har haft så gott hopp om att allt ska reda ut sig till det bästa och nu verkar det ändå ha slutat precis så ni inte önskar. Du har hela mitt hjärta - jag lider med dig.

Det känns så futtigt att idag - av alla dagar - berätta varför jag vill läsa dina inlägg i framtiden också. Du berör mig. Ni (i synnerhet ni) har gått igenom så otroligt mycket på er väg mot en familj. Det är så svårt att hitta människor i det vanliga nätverket som vet vilka våndor adoptanter får gå igenom i sin väg mot barn. Det som är så självklart enkelt för alla andra är så makalöst svårt, smärtsamt och ensamt för oss som inte kan på egen hand av en eller annan anledning.

Jag vet inte om det ligger något bakom din försiktighet. Ofta gör det det. Kanske är du rädd att din blogg har skadat er lilla familj. Jag har full förståelse för det. Jag drabbades också av oro när vi gick vår rond mot familjerättssekreteraren sist. Så pass att jag valde att censurera mina tankar och de åtgärder vi vidtog för att hantera situationen. Man är så utsatt när man har med myndigheter att göra. Och man blir en smula paranoid. Så kanske borde man lösenordsskydda bloggen. Bara utifall att.

Vad du än beslutar dig för så har jag full respekt för det.

Jag tänker på dig.



http://pipeline.bloggagratis.se

 
pipeline

pipeline

3 november 2008 10:39

Åh gud så skönt att det återigen var din deckartalang som ledde mig på fel spår...

http://pipeline.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av mamman - 3 maj 2010 13:06

Ja så tog jag mig in på denna bloggen igen och trott om du vill men faktum är att det finns en del som är här inne o kikar lite då o då, trotts att jag inte skriver något längre i denna bloggen   Vill du läsa om mig, min vardag och min väg till m...

Av mamman - 12 november 2009 12:08

Det är fantastiskt att se.....nästan var dag den här månaden har det varit 10 och flera besökare. Det fantastiska är att så många återkommer trotts att jag inte bloggar på denna adressen mera.   Jag hoppas ni alla hittar till min nuvarande adress...

Av mamman - 14 september 2009 09:51

Jag fortsätter att fundera på om jag skall komma tillbaka till gamla bloggagratis. Har ju inte känt mig riktigt hemma på wordpress sedan jag flyttade. Tankarna går nu till om jag skall förändra mig till en blogg med enbart text och inga bilder. Genom...

Av mamman - 13 september 2009 18:41

Som vanligt är jag snabb på att dömma. De låsta inläggen låser sig ganska så snabbt igen. Kanske redan efter att jag loggat ut från bloggplatsen. Det var ju bra. ...

Sur

Av mamman - 11 september 2009 11:34

Blir lite sur när jag testar lösenordsskyddet. När jag en gång har låst upp lösenordsskyddet är det upplåst när jag nästa gång går in på min sida. Jag kan inte se att det är ett låst inlägg när jag en gång har öppnat det. När nästa låsta inlägg ska...

Ovido - Quiz & Flashcards