Alla inlägg den 28 mars 2008

Av mamman - 28 mars 2008 10:45

I och med att jag blev så "besvärlig" i går kväll så valde jag att gå ut en lång runda. Efter nästan två timmar kom jag hem och då hade jag avverkat 10 000 steg på min steg räknare och totalt blev det i går 14 800 steg.

Något som blev bra i alla fall.

Av mamman - 28 mars 2008 10:41

Jag märker klart av att mitt humör/tålamod förändras till det sämre när jag nyligen varit i kontakt med adoptionsorganisationen angående just vår adoption av barn nr 2.

I går upptäckte jag IGEN att de på kansliet svarar olika på samma frågor och det irriterar mig något så in i självaste…… Det spekuleras ju hej villt bland dem jag har kontakt med och som väntar från samma barnhem som vi, det är ju inget konstigt för det gör ju jag också och det tillhör väl lite av tjusningen med att vänta barn via adoption. Fast ibland kan det vara bra att försöka få reda på vad som är rätt och fel i spekulationerna. 


Nu ville jag ha svar på hur många vi är som har våra handlingar i landet och jag ville veta vilket kö nummer vi har. Svaret på samma fråga ( ni är familj nr XX) har jag fått tidigare och det har get en en viss trygghet att veta. NU får jag till svar att det inte finns något kö system och jag vet inte i vilken ordning vi befinner oss i.


Jag blir bara så konfunderad när de svarar olika och det hjälper då inte mitt humör och tålamod. Alltså exploderade jag här hemma i går över en SKIT sak men som för mig blev bara så FÖR MYCKET.


Hoppas verkligen att våren och sommaren kan göra underverk på mig – jag kan ju ändå inte påskynda något utan måste se till att klara av ett år till innan något bb kan komma.

Av mamman - 28 mars 2008 10:21

Dessvärre så ställde jag frågan om var vi stod i kön, då vi tydligen inte är lika många som jag trodde vi skulle vara, och fick då till svar bla att det troligen kommer att dröja innan Sverige/BV får nytt bb då vi som väntat längst har väntat "bara" drygt ett år. Om inte bio mamman väljer enbart från Sverige vill säga.

Ovido - Quiz & Flashcards