Alla inlägg den 8 februari 2009

Av mamman - 8 februari 2009 22:34

Lite grann så där på skoj har jag lagt till en länk till Charlott Perrellis Officiella blogg.


Bilderna på henne talar om en väldigt small tjej och jag undrar om hon verkligen mår så bra....???

Av mamman - 8 februari 2009 18:57

Dagen har kantats utav städ. Grabbens rum har blivit sanerat. Vilka dammråttor. Ena väggen i rummet är klädd med hyllor (elfa systemet) och på dessa hyllor finns allt mellan himmel och jord, kanske mest bilar och hopbyggda lego prylar. Dessa hyllor har inte sett en dammtrasa på väldigt länge, såg det ut som. Det var alltså nödvändigt. Andra små hyllor med böcker, diverse prydnads (dopgåvor) hylla, cd- och diverse hylla fick också en omgång med dammtrasan. Det sorterades och kastades en del. Bra med städ dagar då det kan kastas sådant som mamma och pappa tycker är skräp. Grabben tyckte inte det var roligt, kanske för att mamma är för petig och inte tillåter sexåring själv städa, hon vill att det blir rent och ordentligt och färdigt på en dag, vilket han inte hade klarat själv. Han älskar att sitta och pilla på sina saker, fundera om det skall sparas, kastas eller ges bort. Under tiden blir jag vansinnig. Och hela tiden frågar han om han NU får leka med kompisen som ringde på förmiddagen.

 

Ja just det, så har vi ju då firat lite också. God mat som blev som önskat, puh vilken tur jag hade där. Tårtan är färdig och kaffet håller på att rinna ner i kannan. Liten ligger i sängen och håller på att somna, har inte kommit in i hemma rutinerna ännu men det kommer. I morse somnade Liten om igen efter tidiga frukost flaskan och vi sov hela familjen till klockan 10,00 – det är lyx enligt mig. Jag är såååå glad för mina fogliga barn :-)

 

Nu är kaffet klart och jag skall gå till maken och grabben i soffan och mummsa……….banantårta med chokladsås och strössel mmmmm.

Ovido - Quiz & Flashcards