Alla inlägg den 9 februari 2009

Av mamman - 9 februari 2009 16:17

I dag känner jag mig som en gammal disktrasa. Mina förhoppningar är att jag inte luktar lika surt som en sådan, den dagliga duschen skulle dock behövas men blir nog inte av. Jag orkar inte. Får se om jag orkar med att fixa mat till familjen. 

Förkylningen är tillbaka. Jag är seg i näsa och hals, inget som går att få ut. Huvudet värker. Feber och frossa. Undra hur länge detta skall hålla på.

 

Min mor var på läkarcentralen och fick veta att hon har bihåleinflammation. Kan det vara något liknande jag har tro?

 

Jag har inte tid att vara sjuk och orkeslös, har för mycket att göra, förutom det dagliga arbetet med att få familjeskeppet att fungera. Två gamla byråar till Litens kläder skall betsas vita, lika så en kista till Litens leksaker, Litens rum skall tömmas och sorteras på det sista som inte skall vara där. Ett skåp med vitrin som vi lånat i många år från mormor skall säljas då varken hon eller vi vill ha skåpet mera. Min planering utav Litens rum möbelmässigt kommer inte att fungera, så jag måste tänka om.

 

Försöka få till gardinerna, de också i Litens rum, vet i katten hur jag skall få till det. Ett vanligt 130*130 fönster med blomsterbräda och så har jag köpt såååå fina panellängder. Det ser inte klokt ut så som jag nu har hängt det och funderar skarpt på att kapa dem till blomsterbrädan, fast så skall väl inte panellängder hänga. Ja ja det blir i framtiden.

Ovido - Quiz & Flashcards