Alla inlägg den 16 januari 2008

Av mamman - 16 januari 2008 15:19

Efter dansen med dammsugaren och dammtrasan var jag och lämnade min bärbare dator. Jag lyckade inte få i gång DVD spelaren och har nu get upp. Dom skall blåsa datorn totalt och se om det hjälper, jag hoppas det för jag vill ju väldigt gärna att allt skall fungera och har börjat bli lite beroende utav den. Har upptäckt lite fördelar med att den är just bärbar. Jag skall dit i morgon och se hur det går för dem.

 

Vidare var jag i en tygaffär för att försöka hitta något mörkläggande och gardiner till vårt nya sovrum. Jag hittade ett ursnyggt gardin tyg som var mörklägga på samma gång. Två längder med öljetter, bara att dra för när det är dags att sova. Men jag måste ha något där under som en kappa av något slag, dels för att det skall vara lite mera ombonat och dels för att skydda mot att solen tar sig in allt för mycket. Såg också super snygga rullgardiner, från Hasta, dem kan man designa själv hur man vill ha dem, men bara en rullgardin så som jag vill ha den kostar 1098kr och jag behöver två. Min tanke var att kanske kunna byta när man känner för det och med det priset vet jag inte om jag kommer att göra det.

 

Jag får leta vidare.

Av mamman - 16 januari 2008 10:31

Har precis varit ute på en rejäl runda, 1 timmer har jag varit i rörelse och det känns skönt nu efteråt. Tyvärr har jag fortfarande inte köpt mig en stegräknare, så jag har ingen aning om hur långt jag har gått.

 

Nu skall jag dansa runt med dammsugaren och dammtrasan en stund innan jag tar en välbehövd dusch.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards