Alla inlägg den 19 augusti 2008

Av mamman - 19 augusti 2008 13:07

I söndags var vi bjudna till en släktig som har en inomhuspool. Eller poolen är snarare i ett uppvärmt uterum. Så härligt det var. Så underbart att se grabben simma och ha det kul. Det är så man skall ha sin pool. Det vill jag ha. Jag bara vill ha det så. Men hur fasen skall man få till det på en vanlig villa tomt på 500 kvm. Det skall fortfarande se bra ut. Hela vår tomt måste ändras tror jag för att få till det. Vill jag det. Har vi råd till det. Skall vi verkligen det.

 

Varför är jag en vanlig svensson utan en massa miljoner på banken?

Av mamman - 19 augusti 2008 13:00

Helgen har inneburit mycket god mat, mycket godis och väldigt lite motion. I fredags fick jag lite frossa, godis frossa. Mmmmm det var gott men så onödigt. Dessutom har jag haft svårt att få till mina promenader.

 

I gårkväll när jag insåg att det enda som fanns att titta på, på tv:n var Cesar Millar, Mannen som kan prata med hundar, bestämde jag mig för att ta en runda. En timme senare var jag mör och hade lyckats komma upp i 8 000 steg. Härligt svettig.

 

Efter en välbehövd dusch tittade jag och maken på http://www.tretti.se/ för att kolla in vitvaror. Sidan skall visst vara bra. Jag vet inte.

Av mamman - 19 augusti 2008 12:45

…att ett kök från Noblessa skall kosta över 250 000kr?

 

Det blir inget Noblessa kök för oss.

Ovido - Quiz & Flashcards