Alla inlägg den 21 augusti 2008

Av mamman - 21 augusti 2008 11:58

...på att fixa lite hemma så finns det en blogg med väldigt mycket ideer och bilder.


En tjej som har samlat på sig massor med tips till oss andra. Själv behöver du gott om tid när du går in på hennes blogg.


Designtjejen


Av mamman - 21 augusti 2008 11:26

Japp nu kavlar vi upp ärmarna och tar nya tag när det gäller köket. I morgon åker vi till IKEA. Ritar och sen köper vi. Ja kanske inte köpa i morgon men så fort vi känner att vi har den rätta lösningen på skåpen.

 

Så kom då deras katalog i går i brevlådan och jag blev såld, igen, på fel luckor. Solär har tidigare bara funnits i vit men nu har den kommit i bok. Varför inte i Ek. Kommer säkert om ett år eller så. Men nu finns den inte. Tänk att slippa alla knoppar och handtag. Släta luckor. Snabbt lätt att bara torka av. Vårt golv skall med till Ikea i morgon. I alla fall en planka :-) Jag måste se om det blir helt fel med bok till mitt ek golv.


De har också satsat på lite större köksbord –Bjursta. Jag måste kolla in bordet. Fast jag tror jag vill ha ett robustare bord och tyngre stolar. Men priset var välligt angenämt.
Av mamman - 21 augusti 2008 11:16

Av mamman - 21 augusti 2008 11:09

Känslomässigt börjar det bli super tuft. Det börjar poppa upp starka känslor mer och mer när jag tillbringar min tid med liten. Känslor jag trodde jag skulle kunna hantera, i alla fall tills vi visste hur det skulle bli. Men Amors pilar har träffat mig. Det är så start och det börjar göra ont.


När jag sitter med liten i famnen. Jag ser dessa stora ögon som studerar mig så ingående. Liten som spricker upp i ett leende. Det kommer en massa gurglande ljud från denna super glada bebis. Det gör ont att bli träffad av Litens kärlek. Att samtidigt veta att jag kan förlora allt.

 

Det börjar bli riktigt tuft, att inte veta.

Ovido - Quiz & Flashcards